Vespa srebrna narukvica za djecu

200,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-216-VSN-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Vespa srebrna narukvica za djecu, za sve ljubitelje motora/vespa. Narukvica dužine do 15 cm  izrađena od srebra  i detaljima u plavoj boji. Narukvica izrađena sa svim detaljima u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU.

Vašu narukvicu možemo besplatno personalizirati sa gravurom. Ako želite stavite pod napomenu željeni tekst.

Vespa srebrna narukvica za djecu za posebne trenutke.Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Ljubitelji vespa biti će presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni ljubitelj vespi, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Vespa srebrna narukvica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.