Cijeli svijet srebrna ogrlica

49,11 

Dostupnost: Požuri, samo 1 komad je preostao.
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  20 lipnja - 22 lipnja
  SKU: FN-925-CS37-1 Kategorije: , , , , ,
  Opis

  Cijeli svijet srebrna ogrlica  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama, putovanjima i druženjima. Cijeli svijet je tvoj ako želiš. Detaljno izrađena mapa svijeta, promjera 20 mm i po rubu ukrašena cirkonima. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

  Cijeli svijet srebrna ogrlica se uklapaja u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se nakit možu kombinirati sa ostalim nakitom kao naušnice ili narukvica biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

  Cijeli svijet srebrna ogrlica divan i šarmantan dar za uspomenu.

  Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Cijeli svijet srebrna ogrlica u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

   

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Cijeli svijet srebrna ogrlica
  Cijeli svijet srebrna ogrlica
  49,11