Cijeli svijet srebrna ogrlica

49,11  370,02 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Cijeli svijet srebrna ogrlica  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama, putovanjima i druženjima. Cijeli svijet je tvoj ako želiš. Detaljno izrađena mapa svijeta, promjera 20 mm i po rubu ukrašena cirkonima. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Cijeli svijet srebrna ogrlica se uklapaja u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se nakit možu kombinirati sa ostalim nakitom kao naušnice ili narukvica biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Cijeli svijet srebrna ogrlica divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Cijeli svijet srebrna ogrlica u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.