Srebrna narukvica Cijeli svijet

330,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-W-33S Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica cijeli svijet je tvoj. Detaljno izrađena mapa svijeta, dužine 17 – 19 cm  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Srebrna narukvica cijeli svijet bezvremenski nakit  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice mogu kombinirati sa ostalim nakitom biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Srebrna narukvica cijeli svijet dolazi u  poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.