Cijena i uvjeti dostave

Trošak dostave obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda te elektronički sustav Web Shopa FREDERIKO potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave. Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 30,00 kn (sa uračunatim PDV-om), te 35,00 kn (sa uračunatim PDV-om) za opciju plaćanja pouzećem. cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Dostavu paketa izvršava GLS dostavna služba, a rok isporuke je od 1 do 3 radna dana.

Cijena dostave za zemlje EU iznosi 140,00 kn a rokovi dostave su od 8 do 15 radnih dana.

Dostava na području RH za iznose iznad 600,00 kn je BESPLATNA. Dostava na području EU za iznose iznad 1.600,00 kn je BESPLATNA.

Ukoliko poduzeće FREDERIKO d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se  expressnom dostavom Hrvatske pošte.