Dostava

Početna stranica » Dostava

Cijena i uvjeti dostave

Trošak dostave vrši se sa dostavnom službom GLS i obračunava se automatski prilikom kupnje proizvoda te elektronički sustav Web Shopa FREDERIKO potom izdaje narudžbenicu na kojoj se nalazi cijena kupljenih proizvoda i cijena dostave.

Trošak dostave je iznos zasebno iskazan u košarici ispod cijene jednog ili više naručenih proizvoda i predstavlja fiksan iznos od 5,00 € (37,67 kn) sa uračunatim PDV-om, te  5,75 € (43,32 kn) sa uračunatim PDV-om za opciju plaćanja pouzećem. Cijena dostave jednaka je za cijelo područje Republike Hrvatske bez obzira na težinu, volumen ili adresu kupca. Dostavu paketa izvršava GLS dostavna služba, a rok isporuke je od 1 do 3 radna dana.

Cijena dostave za zemlje EU iznosi 23,00 € (173,29 kn) a rokovi dostave su od 8 do 15 radnih dana.

Dostava na području RH za iznose iznad 80,00 € (602,76 kn) je BESPLATNA. Dostava na području EU za iznose iznad 220,00 € (1.657,59 kn) je BESPLATNA.

Ukoliko poduzeće FREDERIKO d.o.o. nije u mogućnosti isporučiti bilo koji od naručenih proizvoda, prodajno osoblje kontaktirat će Kupca telefonom ili e-mailom radi dogovora o zamjeni proizvoda ili otkazivanju naručenog proizvoda. Svi ostali naručeni proizvodi bit će isporučeni.

Do odstupanja i produljenja može doći ako primatelj nije na adresi kod pokušaja isporuke, ne javlja se na broj telefona koji je ostavio prigodom prijavljivanja na sustav ili zbog nepredviđenih situacija u transportu na koje prijevoznik nije mogao utjecati.

Trošak dostave naplaćuje se prilikom izračuna svih troškova narudžbe i prema tarifi dostavne službe. Svi proizvodi dostavljaju se GLS dostavnom službom.

Vaša obveza je provjeriti pošiljku po primitku i odmah po primitku, a najkasnije u roku od 24 sata prijaviti nepravilnosti na e-mail https://frederiko-opatija.com/wp-content/uploads/2023/03/Classy-pearl-knot-srebrne-nausnice-Frederiko-1.jpg_opatija@yahoo.com.

Vlasništvo nad proizvodima i svi obuhvaćeni rizici prenose se na Vas u trenutku kada ih primite.

Scroll To Top
  • Menu
Zatvori
Naslovnica
0 Lista želja

Košarica 0

Zatvori

Shopping cart is empty!

Continue Shopping