Način plaćanja

Početna stranica » Način plaćanja

Način plaćanja – plaćanje cijene proizvoda i troškova dostave može se izvršiti na jedan od sljedećih načina:

a) Plaćanje općom uplatnicom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati uplatom putem opće uplatnice u svim poslovnicama banaka, FINA-e ili uredima Hrvatske pošte. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop FREDERIKO prosljeđuje e-mailom podatke potrebne za plaćanje općom uplatnicom. Sve podatke je potrebno točno upisati u opću uplatnicu i izvršiti uplatu u roku od 7 dana. Nakon primitka dokaza o uplati izvršit će se dostava narudžbe na kućnu adresu PLATITELJA.

b) Plaćanje internet bankarstvom – proizvodi za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati putem internet bankarstva bilo koje banke u kojoj je otvorena mogućnost takvog načina plaćanja. Nakon potvrde narudžbe, Web Shop FREDERIKO prosljeđuje e-mailom sve potrebne podatke za izvršenje plaćanja.

c) Kartično plaćanje – kreditne i debitne kartice, Diners kreditnom karticom , MasterCard i karticama Zagrebačke banke – Visa i Maestro.

d) Plaćanje prilikom preuzimanja – proizvod za koje je zaključena narudžba mogu se plaćati prilikom preuzimanja dostavnoj službi.

Prilikom odabira plaćanja općom uplatnicom Kupac dobiva na e-mail adresu (navedenu u narudžbi) sve podatke koji su potrebni kako bi izvršio plaćanje.

Novčani primitak Kupca podrazumijeva zaprimljenu uplatu na žiro račun FREDERIKO d.o.o. Novčani primitak na računu poduzeća FREDERIKO d.o.o. vidljiv je sljedeći radni dan, odnosno u roku 24 sata od trenutka plaćanja. Uplate koje je Kupac izvršio u petak najčešće su vidljive u ponedjeljak, kada se proizvodi šalju brzom dostavnom službom.

Scroll To Top
  • Menu
Zatvori
Naslovnica
0 Lista želja

Košarica 0

Zatvori

Shopping cart is empty!

Continue Shopping