Sold out

Srebrna ogrlica Cijeli svijet

480,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-925-WO-48 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna ogrlica cijeli svijet je tvoj. Detaljno izrađena mapa svijeta, dužine 45 – 50 cm, privjesak veličine 2 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica cijeli svijet bezvremenski nakit  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se ogrlice mogu kombinirati sa ostalim nakitom kao narukvica ili naušnice biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku ili vašeg muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Srebrna ogrlica cijeli svijet dolazi u  poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.