Dječja srebrna narukvica Formula

29,20  220,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-DnF-22 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Dječja srebrna narukvica Formula za sve ljubitelje Formula. Narukvica dužine do 15 cm  izrađena od srebra  i detaljima Formule u crvenoj boji. Narukvica izrađena sa svim u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU

Vašu narukvicu možemo besplatno personalizirati sa gravurom. Ako želite stavite pod napomenu ime.

Ljubitelji Formula i brzina će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Dječja srebrna narukvica Formula  za posebne trenutke.Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Dječja srebrna narukvica Formula dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.