Back

Srebrna narukvica za djecu križ plavi

29,20  220,01 kn

Na zalihi

SKU: FN/925-22-BKP-4 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Srebrna narukvica za djecu križ odličan je izbor poklona malom dječaku. Ova predivna narukvica, duljine do 16 cm (0-5 god.), izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Mali križ u plavoj boji daju joj posebnost. Ukoliko želite, navedite pod napomene ime koje želite da vam graviramo. Usluga je besplatna. Proizvedeno u EU.

Srebrna narukvica sa križem i detaljima posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Poseban  idealan odabir za poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna narukvica za djecu križ plavi poklon kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Srebrna narukvica za djecu križ plavi dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.