Križ ime personalizirani privjesak

Dostupnost: Available on backorder
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Isporuka:
  10 dana
  Opis

  Križ ime personalizirani privjesak poseban poklon za poseban trenutak. Privjesak sa imenom ili inicijalima detaljem po vašoj želji izrađen je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 ili od ZLATA 585/1000. Nakit se radi po vašoj narudžbi . Biti će vam isporučen za najduže 10 radnih dana. Javite nam se za dogovor oko detalja. Proizvedeno u EU.

  Križ ime personalizirani privjesak dodajte dodir bezvremenskog na svoj izgled sa odabirom ovog detalja.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za sve koje vole eleganciju i žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

  Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti  kao predivan poklon dragoj osobi. Kao trajna uspomena na važan trenutak.  Odabirom ovog bezvremenskog nakita ostavljate trajnu uspomenu. Kao idealan poklon za muškarce i žene. Iznenadite ih posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

  Križ ime personalizirani privjesak dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Križ ime personalizirani privjesak
  Križ ime personalizirani privjesak