Bubamara srebrna ogrlica

250,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-22-FB20-3 Kategorije: , , , , , , , , ,
Opis

Opis

Bubamara srebrna ogrlica odličan je izbor da nekome iskažite svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna ogrlica, duljine 42-45 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Crvena bubamara daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Bubamara srebrna ogrlica, uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Bubamara srebrna ogrlica je uvijek moderan izbor za poklon. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu! Ljubav. Sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Bubamara donosi  sreću. Ogrlicu možete uskladiti sa naušnicama sa motivom bubamara.

Bubamara srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.