Back

Nogometna lopta narukvica za djecu

35,00  263,71 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-NK8 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Nogometna lopta narukvica za djecu, za sve ljubitelje nogometa. Narukvica dužine  do 15 cm  izrađena od srebra i detaljima lopte u bijeloj i crnoj boji. Izrađena sa svim detaljima  u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem.  Mali detalji u boji daju joj posebnost, dodatak pločica za graviranje imena ili datuma. Proizvedeno u EU.

Ukoliko želite besplatnu gravuru, navedite pod napomene ime ili datum.

Nogometna lopta narukvica, ljubitelji nogometa će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Nogometna lopta narukvica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.