Medaljon srce zlatna ogrlica

210,00 

Dostupnost: Na zalihi
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Isporuka:
  10 dana
  Opis

  Medaljon srce zlatna ogrlica motiv u našoj ogrlici decentno pokazuje ljubav i pažnju, jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje.

  Medaljon srce zlatna ogrlica za djevojku, sestru, kumu, ženu, majku. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom ogrlicom.  Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir. Zlatni lančić je povezan privjeskom promjera 18 mm u dužini od 45 cm. Ogrlica u potpunosti izrađena u  ŽUTOM ILI BIJELOM ZLATU 585 /1000 finoće. Proizvedena u EU.

  Pod napomene navedite koje zlato želite. Nakit će vam biti isporučen unutar 10 radnih dana. Proizveden u EU.

  Jednostavan ali elegantan poklon nakita s motivom srca. Ukoliko želite gravirati ime  ili datum na vašem medaljonu napišite nam pod napomene. Gravura je moguća sa obje strane. Usluga je besplatna. 

  Medaljon srce ogrlica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ima posebnu temu kombinirajte sa naušnicama i biti će savršen poklon za Vašu dragu ženu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

  Uživajte u širokom izboru tematskog zlatnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši privjesci i ogrlice su izrađeni u zlatu 585/1000 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

  Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

  Medaljon srce zlatna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Medaljon srce zlatna ogrlica
  Medaljon srce zlatna ogrlica
  210,00