Sold out

Kopačka narukvica plava za djecu

250,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-216-NK6-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

Kopačka narukvica plava za djecu, za sve ljubitelje nogometa . Narukvica dužine 15 -18 cm  izrađena od srebra i detaljima kopačke u bijeloj i crnoj boji. Izrađena sa svim detaljima kopačke u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Narukvica plave boje izrađena iz tekstila-sintetičkih vlakana odlično odgovara dizajnu narukvice. Mali detalj kopačke i detalji u boji daju joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Kopačka narukvica plava za djecu, ljubitelji nogometa  će biti presretni kada im poklonite ovu posebnu narukvicu. Ako ste i sami vatreni navijač ili ljubitelj ovog sporta, dodajte ju u svoju kolekciju već danas ili poklonite svojim malim  prijateljima i obitelji.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Kopačka narukvica plava za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.