Avion srebrna narukvica

55,70 

Dostupnost: Available on backorder
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  25 svibnja - 27 svibnja
  Opis

  Avion srebrna narukvica  dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama, putovanjima i druženjima. Cijeli svijet je tvoj ako želiš. Detaljno izrađen avion veličine 22*18 mm i malo srce privjesak, ukupne dužine od 17-20 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

  Srebrna narukvica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se narukvica može kombinirati sa ostalim nakitom kao ogrlica biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku, kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

  Avion narukvica kao divan i šarmantan dar za uspomenu. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Avion srebrna narukvica u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Avion srebrna narukvica
  Avion srebrna narukvica
  55,70