Frog srebrne naušnice

90,25  679,99 kn

SKU: FN-OR-68-FSN Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Frog srebrne naušnice uživati u bojama nije nikad bilo ljepše. Sa našim naušnicama žabca one će blistati na Vašim ušima. Prekrasne i svjetlucave idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojciKombinirajte ih sa ostalim nakitom,  izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem i optočeno cirkonima. Proizvedeno u EU.

 Frog srebrne naušnice mogu biti dio vašeg dnevnog i večernjeg stila. Poklonite prijateljici, sestri ili svojoj dragoj. Osjećate se bezbrižno i radosno sa ovim naušnicama. Smaragdno zeleno ili rose pozitivan stav, energičnost privlače pozornost gdje god da idete. Naušnice se mogu nositi za svaku prigodu i pokloniti kao dar ženama koje vole glamur. Odličan je izbor da nekome pokažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Pod napomene navesti model sa zelenim očima ili sa rose crvenim očima.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

 Frog srebrne naušnice dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.