Avion B srebrna ogrlica

95,56  720,00 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Avion B srebrna ogrlica kao divan i šarmantan dar za uspomenu. Cijeli svijet je tvoj ako želiš. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Avion ogrlica dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama, putovanjima i druženjima.  Detaljno izrađen avion veličine 22*28 mm sa detaljima, ukupne dužina ogrlice od 55 cm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Srebrna ogrlica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da se ogrlica može kombinirati sa ostalim nakitom biti će savršen poklon muškarcu ili ženi. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Za sve Vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Avion B srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.