Back

Foto Camera srebrni privjesak

46,45  349,98 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Foto Camera srebrni privjesak  nakit za žene i muškarce zasigurno će biti hit za sve one koji vole biti iza kamere. Zanimljiv detalj dimenzija 15*15*15 mm izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Privjesak se može nositi na lančiću različitih dužina ovisno o vašim željama ili kao ukras na narukvici. Prilikom izrade privjeska obratili smo pažnju na detalje kako bismo vam prenijeli točan izgled izvorne kamere.

Foto Camera srebrni privjesak , zasigurno će se pronaći mjesto  u vašoj kolekciji  jedinstveni nakit s posebnom temom. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Foto Camera srebrni privjesak možete lako kombinirati na lančiću ili na cottonu plave-crne boje . Takva ogrlica se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za  ženu, vašeg muškarca djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Foto Camera srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.