Rolo srebrna narukvica

38,49  289,99 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Rolo srebrna narukvica dužine do 20 cm, mogućnost kopčanja na bilo koju kariku. Baza za sve vaše privjeske i mnogobrojne kombinacije.  Zbog svoje strukture i velike čvrstoće pogodan za manje i veće privjeske. Narukvica se može dodatno produžiti ako je potrebno navedite pod napomene da bi lakše mogli prilagoditi željenu dužinu. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Rolo srebrna Narukvica je bezvremenski nakit kao samostalan detalj ili u kombinaciji s privjescima. Dodajte svojoj kolekciji i pronađite si odgovarajući privjesak. Naša srebrna narukvica je vrlo ženstvena, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da je narukvica poseban detalj, biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Rolo srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.