Vespa srebrni privjesak

22,56  170,00 kn

Opis

Opis

Vespa srebrni privjesak  za ljubitelje Vespa, putovanja i zanimljivih detalja. Vespa srebrni  privjesak sa dodanom kopčom pa možete ukrasiti svoju narukvicu ili lančić. Veličina privjeska 15*13 mm.  Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem.  Proizvedena u EU.

Vespa srebrni privjesak  dodatno ističu ljepotu i posebnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Privjesak se može nositi za svaku prigodu, lako se može premjestiti na lančić ili ogrlicu i kao takav pokloniti kao dar. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Poklon može biti i majci ili dragoj prijateljici kada im želite prenijeti sreću. Vespa srebrni privjesak  je uvijek moderan izbor za ženu . Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Vespa srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.