Back

Ronilac srebrni privjesak za ključeve

82,95  624,99 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Ronilac srebrni privjesak za ključeve za muškarce i žene kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, usidriti će se u vašu kolekciju  dimenzija privjeska 40 mm, ukupna dužina 9 cm izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedeno u EU.

Ronilac srebrni privjesak za ključeve jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

 Ronilac srebrni privjesak za ključeve savršen poklon za Vašeg muškarca,  možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Ronilac srebrni privjesak za ključeve dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.