Hunting Arrow srebrni prsten

31,85  239,97 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-24HE Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

  Hunting Arrow srebrni prsten , dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji. Svojom strukturom i dizajnom prstena Flexi prsteni odražavaju koncept proširivosti. To znači da je vaš prsten prilagodljiv, pa možete odabrati da ga nosite na različitim prstima  i da se osjećate ugodno u bilo koje doba dana što god radili. Veličina prstena od 8-20 Tablica mjere prstena   (u donjem dijelu prsten je otvoren pa i lako prilagodljiv ). Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem. Proizvedeno u EU.

Hunting Arrow srebrni prsten biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Ovaj nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu možete ga kombinirati sa naušnicama.

Hunting Arrow srebrni prsten dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.