Mini srebrna ogrlica medaljon

42,48  320,03 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Mini srebrna ogrlica medaljon sa ovim prekrasnim detaljem koje dodatno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole male sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Na medaljon je moguće gravirati  2 slova, datum ili jedno ime. Ukoliko želite napišite nam pod napomenu.

Mini srebrna ogrlica medaljon zasigurno će pronaći mjesto u vašoj kolekciji, jedinstveni nakit sa posebnom temom. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjeno rodijem. Proizveden u EU.

Mini srebrna ogrlica medaljon dužina ogrlice je 40-45 cm sa regulacijom. Pokloni srce svojoj dragoj osobi. Pronađite narukvicu koja će činiti savršen set sa ogrlicom. Prekrasna i svjetlucava idealan odabir za poklon prijateljici, ženi ili djevojci.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek

Mini srebrna ogrlica medaljon dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrečicom i certifikatom. Ako niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam  nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.