Back

Personalizirana srebrna narukvica slovo inicijal

49,00  369,19 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Personalizirana srebrna narukvica slovo inicijal poseban poklon za poseban trenutak. Narukvica sa detaljem slova ukrašenim cirkonima i djeteline izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 17-20 cm (sa regulacijom).

Dostupna slova; A, C, D, G, M, N, L, T, S, I, J, P.

Pod napomene navedite slovo koje želite u dizajnu. Narukvica Privjesak slovo idealan detalj za dnevne i  večernje izlaske. Proizvedeno u EU.

Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove narukvice.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. a žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

Narukvica slovo, ovaj sjajan ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Personalizirana srebrna narukvica slovo inicijal dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.