Opis

Opis

Prsten sa inicijalom po vašoj želji. Personalizirani Nakit se radi po vašoj narudžbi i biti će vam isporučen za najduže 10 radnih dana. Izrada može biti u srebru ili zlatu.

Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom minimalističnog dizajna.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju, a žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Prsten sa inicijalom dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.