Opis

Opis

Ime personalizirana ogrlica poseban poklon za poseban trenutak. Ogrlica sa imenom i detaljem srca, anđela ili nešto drugo po vašoj želji izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 ili od ZLATA 585/1000. Nakit se radi po vašoj narudžbi i biti će vam isporučen za najduže 10 radnih dana. Javite nam se za dogovor oko detalja na Frederiko_opatija@yahoo.com. Proizvedeno u EU.

Dodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove Ime personalizirane ogrlice.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za sve koje vole eleganciju i žele nositi ime svojih najmilijih uvijek uz sebe.

Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti  kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri. Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Ime personalizirana ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.