Just married srebrna ogrlica

39,81  299,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Just married srebrna ogrlica izrazite svoju neprestanu ljubav za velike stvari u životu ljubavnim šarmom. Ova ogrlica je optočena sa cirkonima u boji i ima lijepu crvenu pozlatu. Izrađena je od  kvalitetnog SREBRA 925/1000 u dužini od 40 cm -42 cm ( sa regulacijom). Privjesak dodatno oplemenjen sa rose pozlatom, veličinom od 24 mm *  12 mm. Proizvedeno u EU.

Just married srebrna ogrlicasavršen detalj za dnevne ili večernje izlaskeDodajte dodir elegancije  na svoj izgled sa odabirom ove srebrne ogrlice.  Jedinstven i elegantan dizajn će biti savršen poklon za žene koje vole eleganciju. Ovaj  sjajan, ali pristupačan nakit će ostati u središtu pozornosti i kao predivan poklon dragoj prijateljici, majci ili sestri.

Vaša draga će biti zadovoljna odabirom ovog bezvremenskog nakita. Iznenadite je posebnom poklonom, koji će moći nositi svakodnevno.

Just married srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.