Back

Vatrogasni aparat srebrni privjesak

39,81  299,96 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Vatrogasni aparat srebrni privjesak možete lako kombinirati na lančiću ili na narukvici. Takav se onda uklapa u sve stilove, idealan detalj poklon za vatrogasce. Napravljen precizno sa pomičnim detaljima.

Vatrogasni aparat  privjesak nakit za muškarce i žene kao idealni poklon. Promjera 25 mm, izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem.  Proizvedeno u EU.

Vatrogasni aparat privjesak jedinstveni nakit sa prepoznatljivom temom.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Zanimljiv detalj za godišnjicu ili obljetnicu kako za muškarce tako i za žene.

Vatrogasni aparat srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.