Propeti konj srebrni privjesak

25,21  189,94 kn

Na zalihi

SKU: FN-13Hso-48-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Propeti konj srebrni privjesak na vama će privlačiti pažnju svojim izgledom. Zanimljiv izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Kupite za sebe ili kao poklon ovaj zanimljivi nakit. Privjesak možete lako kombinirati s ogrlicom ili narukvicom.

Srebrni privjesak zanimljiv su izbor sa motivom konja. Privjesak dimenzija 16 – 17 cm,  izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Za vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Propeti konj srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.