Dječja stopala srebrna ogrlica

280,00 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-26ds/1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

 Dječja stopala srebrna ogrlica za ženu, majku. Pokažite svoju pažnju i naklonost  predivno dizajniranom srebrnom ogrlicom.  Ako nekome želite samo reći koliko ga volite ovaj poklon će biti savršen odabir . Nježni srebrni lančić  je povezan  privjeskom veličine 20*12 mm u dužini od 40-45 cm ( sa regulacijom )  u potpunosti izrađen u SREBRU 925 /1000 finoće i dodatno oplemenjen  rodijem. Proizvedena u EU.

Dječja stopala srebrna ogrlica  sa motivom malih stopala, ukrašena cirkonima za prekrasan sjaj  koji plijeni pažnju. Motiv u našoj srebrnoj ogrlici decentno pokazuje ljubav i pažnju , jer žene su bitne u našim životima i bitno je da znaju koliko ih volimo s malim znakom pažnje. Jednostavan ali elegantan poklon nakita s motivom otiska dječjih stopala.

Dječja stopala srebrna ogrlica uklapa se u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da ima posebnu temu kombinirajte sa naušnicama i biti će savršen poklon za Vašu ženu. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Dječja stopala srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.