Back

Mehaničarski ključ srebrni privjesak za ključeve

86,28  650,04 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Mehaničarski ključ srebrni privjesak za ključeve briljantno detaljan, dužine ključa  5 cm i ukupne od 8 cm i izrađen u potpunosti od kvalitetnog 925/1000 SREBRA te dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.

Srebrni privjesak za ključeve  nakit  kao idealni detalj za sve mehaničare i  ljubitelje alata. Ako volite raditi sa alatom, onda je ovaj privjesak ključa samo za Vas. Detaljno izrađen u srebru može biti i savršen poklon za rođendan, maturu ili kao dar za oca.

Privjesak za ključeve jedinstveni nakit s temom.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Za sve vaše posebne trenutke , stvaramo uspomene zajedno.

Mehaničarski ključ srebrni privjesak za ključeve dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.