Golf srebrne manžete

95,00  715,78 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-Gmag-60 Kategorije: , , ,
Opis

Opis

Golf srebrne manžete zanimljiv su izbor za strastvenog golfera. Dimenzija 16 – 17 cm, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Zanimljiv izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Detalji koji će sigurno privući pažnju, palica sa loptom za golf detaljno izrađena u srebru. Kupite za sebe ili kao poklon ovaj zanimljivi par manžeta.

Golf srebrne manžete dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.