Personalizirane srebrne manžete sa inicijalima

158,00  1.190,45 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Personalizirane srebrne manžete sa inicijalima  za cijeli život pa je kvalitetan par definitivno vrijedan ulaganja, a s njima ćeš izgledati markantnije. Ove personalizirane manžete sa inicijalima savršen su poklon za mladoženju od buduće supruge. Izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Vaša narudžba će biti izrađena i isporučena unutar 15 radnih dana. POD NAPOMENE NAVEDITE DVA SLOVA KOJA ŽELITE U DIZAJNU. Za sve druge detalje će Vas kontaktirati naše osoblje ukoliko bude potrebe.

Elegantne dugmadi za orukvice izrađene u srebru sa detaljno izrađena sa slovima po vašoj želji savršen su poklon za gospodu i ljubitelje finih detalja. Kao takve će biti izniman poklon za sve posebne trenutke kao što su krizme, diplome, vjenčanja. Također kao zanimljiv i poseban dar poslovnom partneru!

Srebrne manžete na košulji će privlačiti pažnju svojim izgledom. Zanimljiv izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Kupite za sebe ili kao poklon ovaj zanimljivi par manžeta. Manžete-gumbi se mogu prenositi generacijama i tako postati dio obiteljske priče.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Personalizirane srebrne manžete sa inicijalima dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.