Back

Boxing glove srebrni privjesak

51,10  385,01 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-22/BGP-2 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Boxing glove srebrni privjesak možete lako kombinirati na lančiću ili na narukvici . Takva  se onda uklapa u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Savršen poklon za muškarca i ženu, djevojku. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Srebrni privjesak nakit za muškarce i žene kao idealni poklon.  Veličina 20 mm sa dodanom karikom, izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem.  Proizvedeno u EU.

Boxing glove privjesak  jedinstveni nakit sa boksačkom temom.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Boxing glove srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.