Ruža vjetrova srebrne manžete

95,00  715,78 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Rvm Kategorije: , , , ,
Opis

Opis

Ruža vjetrova srebrne manžete sa nautičkim motivom idealan poklon za Kuma, tatu, djeda ili dečka, izrađene od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjene rodijem. Proizvedene u EU.

Kada je u pitanju stil, uvijek znate u kojem smjeru se treba okrenuti. Neka i svi drugi znaju da imate unikatna dugmad za orukvice.

Ruža vjetrova srebrne manžete širine od 18 mm u dijametru savršeno će se isticati na Vašoj košulji. Možda se odlučite za poklon prijatelju, bratu ili ocu, a možda i kao poklon kumu. Kupite danas ovaj jedinstveni i kreativni poklon.

Ova elegantna dugmad za orukvice izrađene u srebru sa detaljno izrađenom ružom vjetrova savršen su poklon. Na košulji će privlačiti pažnju svojim izgledom. Zanimljiv izbor za Vašeg muškarca ili za poseban poklon dragoj osobi. Kupite za sebe ili kao poklon ovaj zanimljivi par manžeta.

Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Ruža vjetrova srebrne manžete dolaze u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.