Obitelj srebrna narukvica

350,00 kn

SKU: FN-925-35On Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Obitelj srebrna narukvica  simbolizira vječnu ljubav i privrženost. Dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite ljubav. Narukvicu sa likom majke i dva dječaka, majka i dvije curice ili majka i curica – dečko možemo personalizirati s inicijalima. Opciju koju  želite navedite pod napomenu i ukoliko želite gravirati slova. Dužine  od 17-20 cm, možete izabrati sa crvenim cottonom ili sa srebrnom narukvicom.

Nakit će vam biti isporučen unutar 7 radnih dana.  Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Obitelj srebrne narukvice  se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice simboliziraju vječnu privrženost i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu majku, najbolju prijateljicu i  sestru. Možete proslaviti i druge posebne prilike. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru  tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i narukvice su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Ova predivna narukvica može biti  fantastičan rođendanski poklon.

 Obitelj narukvica  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.