Sold outHot

Dječja stopala srebrna narukvica za curice

29,20  220,01 kn

Nema na zalihi

SKU: FN-BF/22-1-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Dječja stopala srebrna narukvica za curice odličan je izbor poklona maloj curici. Ova predivna narukvica, duljine do 15 cm, izrađena je od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Mala stopala u roza ili ljubičastoj boji daju joj posebnost. Narukvica ima mogućnost graviranja imena i ukoliko želite napisati pod napomene ime. Pod napomene napisati i boju koju želite. Proizvedeno u EU.

Dječja stopala srebrna narukvica za curice sa malim stopalima posebno ističu ljepotu i elegantnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole sjajne detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju. Narukvica može biti savršen poklon za rođenje, krštenje ili rođendan. Poseban i svjetlucav idealan odabir za poklon.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Dječja stopala srebrna narukvica za curice poklon kada im želite prenijeti sreću. Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

  Dječja stopala srebrna narukvica za curice dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.