Sold out

Narukvica srebrna beskonačno

250,00 kn

Nema na zalihi

SKU: FN 46-411FEBL-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Narukvica srebrna beskonačno simbolizira vječnu ljubav. Decentni konop odlično se prilagođava vašoj ruci u dužini od 17-20 cm sa regulacijom izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana, ostali detalji i znak beskonačno izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem . Možete izabrati među bojama crna, tamno plavo i crvena.  Trenutno nije dostupna boja Lavande.

Svoj odabir boje navedite pod napomene. Proizvedeno u EU.

Narukvica srebrna beskonačno dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice beskonačnosti simboliziraju vječnu ljubav , biti će savršen poklon za vašu dragu prijateljicu, majku i sestru. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo ili upitati svoju najdražu prijateljicu ako ti želi biti KUMA. Infinity nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Narukvica srebrna beskonačno dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.