Sold out

Narukvica srebrna beskonačno

33,18  249,96 kn

Nema na zalihi

SKU: FN 46-411FEBL-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Narukvica srebrna beskonačno simbolizira vječnu ljubav. Decentni konop odlično se prilagođava vašoj ruci u dužini od 17-20 cm sa regulacijom izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana, ostali detalji i znak beskonačno izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjena rodijem . Boja narukvice je tamno plava. Proizvedeno u EU.

Dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite vječnu ljubav. Naše narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su narukvice beskonačnosti simboliziraju vječnu ljubav , biti će savršen poklon za vašu dragu prijateljicu, majku i sestru. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo ili upitati svoju najdražu prijateljicu ako ti želi biti KUMA.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu. Za sve vaše posebne trenutke stvaramo uspomene zajedno.

Narukvica srebrna beskonačno dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.