Back

Škare fen srebrna frizerska narukvica

63,71  480,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-13-45-FSN Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Škare fen srebrna frizerska narukvica  dužine 17 – 20 cm , zanimljiv detalj nakita koji će plijeniti pažnju. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnima. Proizvedeno u EU.

Škare fen srebrna frizerska narukvica je idealan poklon za bilo koju prigodu. Razveselite sebe ili poklonite drugima. Narukvica sa graciozno izrađenim škarama i detaljno izrađenim fenom može biti izuzetan poklon za bilo koju prigodu frizeru ili osobi koja voli drugačiji i poseban nakit. Ukoliko je potrebno dodatno prilagoditi dužinu narukvice navedite pod napomenu.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice,narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Škare fen srebrna frizerska narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.