Avion srebrni privjesak

29,20  220,01 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Avion srebrni privjesak briljantno detaljan. Kada želite oduševiti vašeg muškarca ili ženu ljubitelje AVIONA, onda je ovaj privjesak za ogrlicu ili narukvicu savršen izbor. Dimenzije privjeska 18*24 mm izrađen u potpunosti od kvalitetnog 925/1000 SREBRA te dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.

Srebrni privjesak  kao idealni detalj za sve ljubitelje Aviona. Pokloniti muškarcu ili ženi koji ne vole nositi nakit onda imamo savršen detalj za trajnu uspomenu za poseban trenutak.  Detaljno izrađen u srebru može biti i savršen poklon za rođendan, obljetnicu.

Privjesak jedinstveni nakit s temom AVIONA.
Uživajte u širokom izboru tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova.

Za sve vaše posebne trenutke , stvaramo uspomene zajedno.

Avion srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.