Motocross srebrni privjesak

29,20  220,01 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Motocross srebrni privjesak  za ljubitelje motora, putovanja i zanimljivih detalja. Veličina privjeska 18*13 mm. Izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjen rodijem.  Proizvedena u EU.

Motocross privjesak možete kombinirati sa ogrlicom ili narukvicom za vrlo zanimljiv poklon, izaberite za sebe ili vama dragu osobu i pokažite svoju privrženost. Nakit se uklapa u sve stilove, idealne za svakodnevno korištenje. Budući da želite sreću u životnom putovanju, biti će savršen poklon za Vašeg muškaraca, djevojku ili prijatelja. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Poklon može biti muškarcu ili ženi kada im želite prenijeti sreću. Motocross srebrni privjesak  je uvijek zanimljiv izbor za poklon i za motoriste. Naručite svoj već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

 Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrni detalji dodatno ističu ljepotu i posebnost dizajna. Veličina ga čini idealnim izborom za sve one koji vole detalje. Savršene i za poklon dragoj osobi,  sa kojim ćete zasigurno osvojiti pažnju.

Motocross srebrni privjesak dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.