Ruža vjetrova muška srebrna narukvica

86,28  650,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-925-Rv65-1 Kategorije: , , , , , ,
Opis

Opis

Ruža vjetrova muška srebrna narukvica nakit za muškarce kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, usidriti će se u vašu kolekciju promjerom od 20 mm i dužinom 18- 21 cm, izrađen od kvalitetnog 925/1000 SREBRA, dodatno oplemenjen rodijem, crni konop izrađen od tekstila – sintetičkih vlakana daje energičnost. Proizvedeno u EU.

Muška srebrna narukvica  jedinstveni nakit s Nautičkom temom
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, kuka narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Ako volite ploviti i vezani ste uz more, onda je ovaj detalj ruže vjetrova samo za Vas. Briljantno detaljan i izrađen u srebru sa kombinacijom kožnih detalja može biti i savršen poklon za rođendan, maturu ili kao dar za oca.

Ruža vjetrova muška srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.