Back

Nautical flags srebrni privjesak za ključeve

82,95  624,99 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Nautical flags srebrni privjesak za ključeve briljantno detaljan, dužine od 8 cm i izrađen u potpunosti od kvalitetnog 925/1000 SREBRA te dodatno oplemenjen rodijem. Proizveden u EU.

Nautical flags srebrni privjesak za ključeve  nakit  kao idealni detalj za sve ljubitelje nautičkih motiva, izgleda slatko i usidriti će se u vašu kolekciju. Ako volite ploviti i vezani ste uz more, onda je ovaj privjesak samo za Vas. Detaljno izrađen u srebru može biti i savršen poklon za rođendan, maturu ili kao dar za oca.

 Nautical flags srebrni privjesak za ključeve  jedinstveni nakit s Nautičkom temom.
Uživajte u širokom izboru nautičkog tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nautičkom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i ogrlice  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Muškarci i žene će cijeniti narukvice, ogrlice i privjeske u širokom rasponu stilova. Neki od naših nautičkih stilova uključuju: ogrlice riba, udica narukvice, brodske kotače, sidra, užad, kompas, ronilački motivi.

Nautical flags srebrni privjesak za ključeve  dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitiku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.