Svijet srebrna ogrlica

46,45  349,98 kn

Na zalihi

Opis

Opis

Svijet srebrna ogrlica bezvremenski nakit dodajte svojoj kolekciji i slavite vječnu potragu za novim idejama. Naše ogrlice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak.

Srebrna ogrlica  detaljno izrađena mapa svijeta, dužine 45 – 50 cm, privjesak promjera 18 mm. Izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

Budući da se ogrlice mogu kombinirati sa ostalim nakitom kao narukvica i biti će savršen poklon za Vašu ženu, djevojku ili kćerku ili vašeg muškarca. Možete proslaviti i druge posebne prilike kao prijateljstvo.

Svijet  ogrlica kao divan i šarmantan dar za uspomenu. Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno!

Svijet srebrna ogrlica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.