Koraljna narukvica za bebe

25,00  188,36 kn

Na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)

SKU: FN-FB4/K Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Koraljna narukvica za bebe odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica izrađena od Jadranskog koralja crvene boje duljine od 8 cm sa dodanom regulacijom od 2 cm i kopčom od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Promjer kuglica je prilagođen za tu dob djece pa je njihov promjer 1,5 -2 mm. Crvena boja našeg koralja  daje joj posebnost. Proizvedeno u EU.

Koraljna narukvica za bebe ljubav i sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Naša narukvica od koralja sa svojom dužinom od 8-10 cm predviđena za tek rođene curice ili dječake i moći će je nositi prvih mjeseci.

Budući da sadrže organske supstance, jako su osjetljivi na visoku temperaturu i kiseline. Kada se koralj zagrije na visoku temperaturu njegova boja crvena se promjeni u bijelu, ali ne promjeni oblik. Po tome možemo prepoznati da je koralj pravi.

Baš zbog tog svojstva čest je običaj nošenja koraljne narukvice kao indikatora eventualne povišene temperature.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Koraljna narukvica za bebe dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.