Koraljna narukvica za djecu 2

34,00 

Dostupnost: Available on backorder
Dostava, način plaćanja i povrat
Pošalji upit za proizvod

Pošalji upit za proizvod

  Procjena dostave:
  20 lipnja - 22 lipnja
  SKU: FN-K/25-D Kategorije: , , , , , ,
  Opis

  Koraljna narukvica za djecu 2 odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Naša narukvica od koralja sa svojom dužinom od 12-15 cm je namijenjena za curice ili dječake od 1-4 godine.

  Ova predivna narukvica izrađena od Jadranskog koralja crvene boje duljine od 12 cm sa dodanom regulacijom od 3 cm i kopčom od kvalitetnog 925/1000 SREBRA. Promjer kuglica je prilagođen za tu dob djece pa je njihov promjer 1,5 -2 mm. Crvena boja našeg koralja  daje joj posebnost. Proizvedeno u EU.

  Koraljna narukvica za djecu 2 ljubav i sreća. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom.

  Budući da sadrže organske supstance, jako su osjetljivi na visoku temperaturu i kiseline. Kada se koralj zagrije na visoku temperaturu njegova boja crvena se promjeni u bijelu, ali ne promjeni oblik. Po tome možemo prepoznati da je koralj pravi.

  Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

  Koraljna narukvica za djecu dolazi u poklon pakiranju

  Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

  Drugi su kupili slijedeće...

  Scroll To Top
  • Menu
  Zatvori
  Naslovnica
  0 Lista želja

  Košarica 0

  Zatvori

  Shopping cart is empty!

  Continue Shopping

  Koraljna narukvica za djecu 2
  34,00