Sold out

Srebrna žlica za djecu

84,94  639,96 kn

Nema na zalihi

Opis

Opis

Srebrna žlica za djecu modernog dizajna izuzetan je poklon kao trajna vrijednost. Dimenzija od 13 cm, napravljena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i proizvedena u EU.

Rođenje djeteta svakako je jedan od najradosnijih trenutaka u obitelji kada svi žele pokloniti neku trajnu uspomenu koja će ga pratiti kroz život.

Srebrna žlica već je godinama iznimno popularan poklon kao trajna vrijednost, a svojim će dizajnom oduševiti baš svakoga. Zlatarna Frederiko Vam nudi mogućnost graviranja imena ili inicijala na dječju srebrnu žlicu.

Pod napomene navedite ukoliko želite gravuru.

Prva bebina žlica napravljena od srebra, za svakodnevno sigurno korištenje. Za sve vaše posebne trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 finoće i napravljeni da traju životni vijek.

Srebrna žlica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na darivanju djeteta, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.