Back

Infinity Angel narukvica srebro za djecu

29,20  220,01 kn

Na zalihi

SKU: FN1-925-Hd/22-1 Kategorije: , , , , ,
Opis

Opis

 Infinity Angel narukvica srebro za djecu izrađena sa otvorenim krilima unutar kojeg je srce, moderna interpretacija anđela sa posebnim završetkom. Ova privlačna narukvica je savršen izbor za male anđele u Vašem životu ili ljubitelje anđela.

Dužine 13-17 cm prilagođene dužine za djecu. Naša Anđeo čuvar narukvica izrađena sa otvorenim krilima unutar kojih je srce izrađeni u kvalitetnom 925/1000 SREBRU i dodatno oplemenjen rodijem. Proizvedena u EU.

Anđeoski znak srca čine savršen poklon osobama za koje smatrate da su vaši anđeli. Možda bi i sami nosili narukvicu anđela jer sa njom ćete uvijek osjećati se elegantno. Dodajte svojoj kolekciji danas ili poklonite prijateljima ili obitelji.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Infinity Angel narukvica srebro za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Uz  narukvicu dolazi poruka “BITI ĆU TVOJ ANĐEO ČUVAR”

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.