Perla narukvica za curice

35,00  263,71 kn

Na zalihi

SKU: FN-P/24-D-1-1 Kategorije: , , , , , , , ,
Opis

Opis

Perla narukvica za curice kao poseban poklon za sve vaše važne trenutke. Pokažite svoje želje sa ovom prekrasnom narukvicom. Naša narukvica od prirodnih bisera sa svojom dužinom od 13-16 cm sa regulacijom je namijenjena za djecu dobi 1-5 godina. Detalj anđela čuvara izrađen u srebru 925 / 1000 finoće.

Narukvica za curice odličan je izbor da nekome iskažete svoju ljubav i poželite mu da ga u životu prati sreća. Ova predivna narukvica izrađena od prirodnih bisera bijele boje duljine od 13 cm sa dodanom regulacijom od 3 cm i kopčom od srebra . Proizvedeno u EU.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Pokloni za sve vaše trenutke, stvaramo uspomene zajedno.

Perla narukvica za curice dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.