Jantarna ogrlica za djecu

20,00  150,69 kn

Na zalihi

SKU: FN-JO-925-15 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Jantarna ogrlica za djecu  je prirodno rješenje za ublažavanje dječjih tegoba prilikom nicanja zubića. Pomno osmišljena jantarna ogrlica donosi čvrsto povezane kamene čija je zadaća apsorpcija jantara u tijelo djeteta. Jantar ima mnoge blagotvorne učinke pa je tako posebno koristan u vrijeme nicanja zbiju kod djeteta. Izrađena od prirodnog jantara u doticaju s kožom otpušta vrijedne sastojke koji ublažavaju bol i tegobe prilikom nicanja zubi. Ako se vaše dijete ne osjeća ugodno s jantarnom ogrlicom oko vrata – u tom slučaju nije je preporučljivo koristiti.

Jantarna ogrlica za djecu za Vas ili vaše najdraže. Izuzetan poklon kod rođenja djeteta, proslavu rođendana.  Ogrlica dužine 33-34 cm.   Proizvedena u EU. Pod napomene napisati koji model želite, jednobojni ili šareni.

  • čvrsto vezana jantarna ogrlica
  • umiruje tegobe prilikom nicanja prvih zubića
  • otpušta vrijedne sastojke u doticaju s kožom
  • dužine oko 35 centimetra

Ne dopustiti djetetu da grize ogrlicu! Ne koristiti agresivna sredstva za čišćenje. Izbjegavati kontakt s parfemima, kremama i sličnim kozmetičkim proizvodima. Ogrlicu skinuti prije kupanja.

Uživajte u širokom izboru našeg tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci, ogrlice, narukvice i prsteni  su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek.

Naručite svoju već danas i razveselite sebe ili vama dragu osobu!

Jantarna ogrlica za djecu dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

 

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.