Trinity srebrna narukvica

71,68  540,04 kn

Na zalihi

SKU: FN-TB-54SB-925-1 Kategorije: , , , , , , ,
Opis

Opis

Trinity srebrna narukvica simbolizira vjernost, prijateljstvo i vječnu ljubav. Dodajte bezvremenski nakit svojoj kolekciji i slavite ljubav. Tri ringa oslikavaju vjernost, prijateljstvo i ljubav, što je Trinity učinilo trajnim simbolom odnosa. Od originalnog prstena i narukvice, kolekcija je narasla tako da uključuje naušnice i ogrlice.

Dužine  od 16-20 cm, izrađena od kvalitetnog 925/1000 SREBRA i dodatno oplemenjena rodijem . Proizvedeno u EU.

 Trinity srebrne narukvice se uklapaju u sve stilove, idealne za dnevni ili večernji izlazak. Budući da su ogrlice simboliziraju vječnu privrženost i ljubav, biti će savršen poklon za Vašu dragu osobu, kumu, najbolju prijateljicu i sestru. Možete proslaviti i druge posebne prilike. Nakit je divan i šarmantan dar za uspomenu.

Uživajte u širokom izboru  tematskog srebrnog nakita. Bilo da tražite darovnu ideju ili posebnu poslasticu za sebe, uživati ćete u našem prilagođenom, ručno izrađenom, finom nakitu. Svi naši srebrni privjesci i narukvice su izrađeni u srebru 925 i napravljeni da traju životni vijek. Ova predivna narukvica može biti  fantastičan rođendanski poklon.

Trinity srebrna narukvica dolazi u poklon pakiranju

Prilikom kupnje  Vaš će proizvod biti pakiran u poklon pakiranje, ukrasna kutijica Frederiko sa vrećicom i certifikatom. Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na Vama bitnom događaju, Frederiko Vam nudi mogućnost slanja paketa na drugu adresu kao iznenađenje, pa poklon možete poslati uz poruku ili čestitku sa Vašim željenim tekstom.

Gift box
Svi naši kupljeni proizvodi dolaze zapakirani u kutijici i vrečici sa certifikatom. Izgled pakiranja možete vidjeti niže.